Selecteer een pagina

U bent bij speeltoestel-koning.nl aan het juiste adres als u op zoek bent naar een speeltoestel. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een toestel aan te schaffen voor in de tuin zodat uw kinderen heerlijk buiten kunnen spelen, weer of geen weer. Wij hebben namelijk diverse toestellen van hout waardoor u profiteert van de beste kwaliteit en uw kinderen jarenlang plezier van het toestel kunnen hebben. Naast toestellen vindt u in ons assortiment ook diverse huisjes om in te spelen, schommels en natuurlijk echte zandbakken. Met onze toestellen en accessoires bezorgt u uw kinderen de beste kindertijd die ze zich kunnen wensen. 

De kwaliteit van Speeltoestel-koning.nl

Bij Speeltoestel-koning.nl profiteert u alleen maar van de beste kwaliteit. Dit komt omdat al onze toestellen zijn gemaakt van zogenaamd FSC hout. Dit FSC hout heeft een TÜV keuring. Deze TÜV keuring is een keurmerk dat laat zien dat een toestel voldoet aan de hoge eisen die zijn opgesteld door de regel- en wetgeving. Al onze toestellen en speelhuisjes zijn gemaakt van dit hout waardoor uw kinderen jarenlang plezier kunnen hebben van de producten. Soms kan er door lange droge tijden scheuren komen in het hout maar zodra het weer begint te regenen, worden deze scheuren aanzienlijk minder. Het zal in ieder geval geen effect hebben op de veiligheid van de toestellen en zal de stevigheid niet verminderen. De toestellen hebben ook meerdere stevige balken die makkelijk meer dan één kind kunnen houden zodat vriendjes en vriendinnetjes ook gezellig mee kunnen spelen. 

Zelf een speeltoestel maken

Bent u een echte DIY-er en wilt u liever zelf een speeltoestel maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze standaard speeltoestellen bieden wij ook diverse losse materialen en accessoires aan zodat u helemaal zelf een speeltoestel kan ontwerpen en creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het klimrek een glijbaan toevoegen of bij het speelhuisje een muur van klimstenen zodat de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren? Hou er wel rekening mee dat u altijd grondankers erbij moet bestellen zodat het toestel stevig bevestigd is aan de grond. Kijk voor alle mogelijkheden eens op onze website: https://speeltoestel-koning.nl/.